rotateMe

rotateMe 2.0

Draaien met dat scherm!

Gemiddeld
6

Ben je in het bezit van een telefoon zonder bewegingssensor dan heb je bij het draaien van je scherm een beetje hulp nodig. Schudden volstaat niet, maar het installeren van het kosteloze rotateMe helpt je op weg. De software draait je scherm 90 graden.

Soms is het fijn om een landkaart eventjes een stukje te draaien. Gebruik je bijvoorbeeld geregeld Google Maps op je mobiel dan is een beetje wisseling in perspectief fijn. Dankzij rotateMe realiseer je een schermdraai met een druk op de knop, althans 2 knoppen. Standaard draait het scherm bij het (tegelijk) indrukken van de knoppen 'bellen' en 'bewerken'. Gebruik de combinatie opnieuw om de boel weer terug te draaien.

Slechts de installatie van deze software levert problemen op. Het lijkt alsof de software een certificering mist. Kijk echter even bij de opmerking in deze recensie (hier vind je een link naar een uitleg) of haal bij ons Mobile Signer op. Daarmee maak je de software 'officieel' en accepteert je telefoon het sneller.

Op de kleine installatieproblemen na, is rotateMe een redelijk handig stukje software. Dankzij het lichte programmaatje draai je gemakkelijk je telefoonscherm 90 graden, voor een beter perspectief.

Meeste downloads Utilities & Tools voor symbian

Meer

Beoordelingen about rotateMe